Utan Dina Andetag

Jag älskar själva låten, men det finns personer som gjort låten bättre än Kent. Ex, eleverna på Kärrtorps gymnasium.



© ehw

mitt-i-veckan-dagen.

Idag är det onsdag och jag har precis kommit hem från att ha hämtat Ludde på dagis. Vädret är helt fantastiskt, egentligen så borde jag ha gått hela vägen hem, men eftersom att jag inte riktigt hade tid så fick det bli tunnelbanan och bussen.
Iallafall, idag så har jag, och typ 12 andra från klassen, varit på Strindbergs museét, det var helt okej tycker jag. Ganska mysigt eftersom att vi var så få, och sedan så slapp vi so:n och fick sluta tidigare vilket var ännu bättre.
På museét så fanns det lite grejer att titta på. Bla så hade dom gamla sedlar, 50-lappar som var fyrkantiga typ, och sedan stod det om en snubbe som hette Wennberg, vilket jag tyckte var tufft eftersom att släkten Wennberg inte är så stor.

Har mer som jag skulle kunna berätta men har inte tid till det, imorgon har vi NP i matte så jag tänkte uppdatera mina kunskaper lite grann, så kanske jag får mitt MVG.

© ehw


Jag är tillbaka

Ibland önskar jag att allting inte var så jobbigt, och att det fanns någon som jag förstod mig på och att det fanns någon som förstod sig på mig.

Jag har sådana humörsvängningar så det finns inte. Vissa dagar känner jag ena stunden att det är den lyckligaste stunden i mitt liv, medan nästa så vill jag inget hellre än att bara försvinna. Allt detta är på grund av människorna som jag har runt omkring mig. Jag borde verkligen börja tänkta på vilka jag umgås med och vem som får mig att må bra.

Jaja, jag orkar verkligen inte mer..

© ehw

Om det är någon som vet, svara:
Vad fan är meningen med livet?


RSS 2.0