jag vill inte

svartsjuka.se - startsida

Jag hatarhatarhatarhatar dig, vill fan verkligen att du ska dö ibland. Typ nu.
Jag kan inte beskriva hur jag känner för dig ens en gång, det är iaf så jävla synd att jag ödslar min tid på dig.

Dagens låt som alltid

La Familia


Bästa låt&video!

© ehw

Dagens och gårdagens låt

Eftersom att det inte var någon dagens låt igår så blir det två idag istället,





Dr Alban är bra, men Juvelen är överlag betydligt bättre. Det räcker inte med hans EP, måste nog köpa albumet ändå.
© ehw

måndag

idag är jag glad, tror det iaf.. bara det att jag har en sån fruktansvärd huvudvärk, inte kul.
har vart och lämnat in klänningen idag, hoppas att det blir bra, ska hämta den på fredag. då ska jag till tandläkaren också, hoppas att jag inte har några hål.
nu ska jag nog baka sockerkaka, har varit sugen på det i flera dagar, men inte orkat göra. sen ska jag väl ut med Ludde, så hejdå!

Dagens låt



jag gillar låten,

© ehw

Dagens låt



jag orkar inte att det ska vara så här, jag fattar inte hur jag kan må så olika. igår var allt bäst och idag är allt sämst.
nej nu blir jag bara ledsen, gonatt eller nåt.

Dagens låt: Back In Your Head

jag älskar den här låten.

 
© ehw

lycklig

Jag mår så himla bra, känns som allt jobbigt bara försvunnit och att jag bara vill gå runt och le hela tiden.
Det kan bero mycket på att en av dom jobbigaste skolveckorna är över, och att jag känner att jag klarade det mesta galant. I torsdags var allt sjukt segt, plus att det var redovisning, sedan idrott vid IP, inte så kul. Men sen tog Jossan och jag bussen hem, det var najs.

I fredags var det matte, den var inte jobbig iofs, sen engelska, den kommer jag inte ihåg, eller jo vi diskuterade en massa saker in english ofcourse. sen lunch, biff stroganoff och sen en liten promis till konsum där jag köpte godishalsband.
Jag kom på en massa olika funktioner som godishalsband har, man kan ha det som armbnd, halsband, strumpeband, hårband, sen efter skolan gjorde emma och jag glasögon av snörena. :)
Efter lunch var det bilden som jag typ hade haft värsta ångesten över, men till slut så vågade jag rita på min ism och jag tror att det blir bra, ska fortsätta när jag skrivit klart det här. Sen hade vi iaf so och då redovisade resten så jag satt bara där och typ .. hade det trevligt.

Sen efter skolan gick jag hem och mamma och jag drog in till stan, balklänning ni vet. och till slut så har jag nu köpt en, men historian är lång. vi ska iaf lämna in den till en skräddare, för den färgen jag ville ha fanns inte i rätt storlek så den jag har köpt är för stor. men det ordnar sig nog.
idag har jag typ inte gjort någonting, förutom att vara på zetas med familjen..
nu har jag skrivit låååååååååååååångt, och vädret tillåter inte att sitta inne vid datan, så hej då!

ger er en dagens låt också


sommar

image8

Kollade precis på lite bilder som jag har haft/har i bloggen, och då hittade jag den här. Kanske inte världens snyggaste men skitsamma.
Den är från förra sommaren, och kolla Ludde, han har typ ingen päls! Fast då var han ju en liten plutt så det är inte så konstigt.
Den tiden med Ludde var underbar, att behöva gå ut klockan fyra på morgonen med en kiss - och bajnödig liten filur var nemas problemas. Jag gör allt för Ludde, för han är den bästa hunden i världen ..jag lovar.

Dagens låt

Hahahahahaha, jag är glad!

Har funderat mellan olika låtar, men det fick till slut bli en som satt sig på min hjärna.
Sebastien Tellier - Divine:

Gillar honom och låten.

© ehw

Dagens låtar

Bloc Party - Hunting for witches, en av mina favoritlåtar.
 

Arctic Monkeys - Old Yellow Bricks, mucho bra!


© ehw

jag är snygg

Min dag har typ vart helt konstig, "opp och ner ner och opp, grisen gal i granens topp", ungefär.
Biologiprovet sket sig, men så säger jag ju om det mesta, även fast det ibland inte skiter sig. Det sket sig ju inte med nationella i matte iallafall, måste fråga Håkan om mitt betyg, förstod inte riktigt vad jag fick..

Orkar inte berätta om allt som hänt idag, blir nog inte något inlägg mer idag, förutom dagens låt.. Fast vem vet, jag gör ju inte alltid som jag säger, så det kanske blir nåt mer, men skitsamma.

© ehw


hoppas

Nu har jag pluggat, pluggat, pluggat och pluggat så nu hoppas jag verkligen att provet inte är för svårt i morgon, så att det lönar sig. Får väl annars skylla mig själv att jag alltid skjuter fram saker och börjar med dom i sista stund, det jag menar är att jag typ började plugga idag och kanske glömt bort allt i morgon.
Men jag skulle tippa på att jag ägnat cirka fyra timmar åt genetiken, så nu får det vara nog, trots att det är intressant.

Nu ska jag sova, blev ingen dagens låt. Har typ knarkat Feist precis som igår, hon är grym, har inte insett det förns nu..
men iallafall. lovar att det blir, minst, en låt imorgon.

jag bryr mig inte längre

du kan fan gå och dö, jag hatar dig, jag orkar inte mer. du vet inte vad jag tänker om dig, du fattar inte hur många fula ord som jag egentligen skulle vilja säga rakt upp i ansiktet på dig.
jag har hjälpt dig så jävla mycket, men hur mycket har jag fått tillbaks?


Torsdag: Var det skola som vanligt ..

Torsdag: Var det skola som vanligt, sydde typ klart min tröja på slöjden. Ska fixa några grejer med halsringningen typ, sen är den finito! :) Matten gjorde jag typ inget på, för emma var inte där.. Resten av skolan var bajs, sen drog jag hem och duscha sedan in till stan med syster för att leta balklänning. Köpte ingen tyvärr. Sedan satt jag resten av kvällen och ritade på min "miljöbild", den blev typ bäst.. kan sitta i timmar och rita sånt, men iaf...
Fredag: Skola igen, engelskan var bajs, matten var bäst, lunchen var bäst, bilden var både bajs och bäst, so var bäst för vi hade ingen. Sen gick jag hem, och typ .. vet inte vad jag gjorde. Jo, packade till landet, sen kom mamma och Ludde. Sen kom Hanna och pappa, sen åkte vi till landet.
Lördag: Var på landet och typ hade det najs, det var en stor jävla grävling på tomten, och harar och rådjur, värsta vildmarken! Sen skulle jag typ plugga, det gick sådär, finns liksom roligare saker att göra. Sen åkte vi till f&f och åt middag, det blev typ översvämning lite grann, men Ludde var glad att vara där. Btw så körde min syrra dit, jag är stolt över henne. hon äger på att köra bil.
Söndag: Väckte mamma mig halv åtta, somnade igen, gick upp halv nio, sen åkte vi hem 10, kom hem halv 12, åt korv med bröd, mamma&jag åkte halv 13 in till stan och leta klänning. Ingen köpt fortfarande, men jag hittade en som var perfekt, bara det att den var lite knas över tuttarna, dom fick liksom inte plats. Men jag är kär i klänningen ändå!
Nu sitter jag och "jobbar" med skolarbete, MÅSTE fortsätta.

hejdå,
© ehw

Dagens låt

Asså fan, jag vet inte riktigt hur jag känner mig idag. På ett sätt känner jag mig ganska tom,  men ändå inte. Jag har så himla mycket som jag måste göra så jag snart inte orkar, vill bara att det ska vara sommarlov nu!
Jag hade ju tänkt ta nån låt som beskriver hur jag känner mig, men det funkar liksom inte..

Jag kan sammanfatta vad jag gjort tors-sön om någon är intresserad:
Torsdag: Var det skola som vanligt, sydde typ klart min tröja på slöjden.. eller , det här får bli ett eget inlägg!

Feist - I Feel It All:

hon är bra.

© ehw

Stressad

Jag har så sjukt mycket som jag skulle vilja skriva om just nu så det finns inte, men jag har MASSOR i skolan den här veckan så jag hinner inte skriva om allt jag vill.
Btw, jag har typ hittat min drömklänning nummer ett, tänker inte tala om vart ifrån den kommer, men den är helt underbar!

Lägger iaf in en dagens låt sen.

© ehw


lyckost

Efter en dag som både innehållit bra och dåliga stunder(orkar inte gå in på detaljer) ska jag äntligen gå och lägga mig. Har inte haft tid att skriva något inlägg på grund av skola, skriv - och inlämningsuppgifter, hundkurs och allmän trötthet.
Men imorgon ska jag skriva, jag lovar.
.. god natt, sov gott ...

© ehw

Dagens låt

The Killers - Bones, min absoluta favoritlåt just nu, den är sjukt bra!



© ehw

Dagens låt

Måste ju ha en dagens låt också, och det får passande nog bli nåt med Teddybears (STHLM).
Svårt att välja men det blir:

Punkrocker - Teddybears feat. Iggy Pop


© ehw

Söndag

Stekande sol, svalkande vind, en solstol, solglasögon och iPoden som spelar Teddybears STHLMs Cobrastyle, kan det bli bättre?
Nej, så kändes det i alla fall inte förut idag när jag satt på balkongen.
Det jag allra mest skulle behöva nu är sommarlov, jag är så skoltrött så det finns inte. Så fort jag tänker på något med skolan blir jag ångestfylld, jag vill bara bort därifrån, nu! ... Men, jag ska försöka tänka positivt och ge allt jag har nu den sista måndaden, så att jag kan vara stolt senare.

"Bara man tror på något så blir det så."

© ehw

Dagens låt(ar)

Jag har precis fått tillgång till en mycket bra låt, nämligen Young Folks med The Kooks. Dom har gjort en cover på låten, som egentligen är Peter Bjorn and Johns(svensk grupp). Jag tycker att båda versionerna är bra, men orginalet är ändå klart bättre.
Jag tänkte att jag lägger upp båda två, så det blir Dagens låtar, så får ni bedöma själva vilken ni tyckte var bäst.

The Kooks:



Peter Bjorn and John(videon är bäst):



nu måste jag gå och plugga,
© ehw

Dagens låt

Tänkte först ta låten Let me know med Roisin Murphy, den är lite tuff tycker jag. Men sedan kom jag på en som är  bättre, både videon och låten, så varsågod:
Robyn - Be Mine Ocelot Mthrfckrs Mix

(Kolla videon 2.10 och framåt, :)



© ehw

GMILF

Nu är jag ganska stolt över mig själv. Efter att ha suttit .. öh, länge och letat efter fakta om konflikter i Filippinerna har jag äntligen hittat den perfekta sidan. Eftersom att jag egentligen ville ha Dafur, men Josefajn han välja det före mig så fick jag ta Filippinerna på måfå. Men nu ser det ganska ljust ut, hoppas att allt blir bra...

Jag är inte världens mest hängivna bloggare, när jag väl vill skriva har jag inget att skriva om, och när jag har nåt att skriva om har jag inte tillgång till datorn.
Men jag har bestämt mig att jag ska återuppta, om man nu kan kalla det de(:S?), något. Nämligen konceptet dagens låt. Kanske tråkigt tycker vissa, men inte jag. För då kan jag ju bara gå in på min egen blogg, gå till kategorin Musik, och sen kan jag välja och vraka bland massa bra låtar. :D Perfekt!

Så nu ska jag lägga in någon låt, vet inte vilken det blir.. Får väl se om en minut eller två.
© ehw


KÄRLEK!

Jag har perioder då jag om och om igen lyssnar på en och samma låt, jag tröttnar liksom aldrig. Förut, sedan nästan två månader tillbaka har det varit låten Cobrastyle med Robyn. Men sedan jag tittat på London live har jag fått en ny favorit, Calvin Harris med låten Vegas.
Men jag tycker att låten var allra bäst live, så här får ni en liveversion, tyvärr inte från Koko club, men ändå.

jag älskar calvin harris, hans låtar är så sjukt jävla helvetes bra!


© ehw

1 h, 12 min

Eftersom jag försöker fördriva tid så har jag suttit och raderat många av mina gamla inlägg. Jag skäms när jag läser vissa saker, viss av den musik jag lagt upp tycker jag är skit nu. Artister som gäller nu är exempelvis:
Arctic Monkeys, CSS, Familjen, Robyn, Teddybears (Sthlm), Justice, Bloodhoundgang, Roisin Murphy, Duffy, Lykke Li, Markus Krunegård med flera, med flera, med flera, med flera. Ja ni fattar, jag lyssnar på så många olika att jag inte kommer ihåg dom. Här får ni en låt iaf, enjoy:



Nu ska jag gå och duscha, tycker synd om er som missade LL i lördags precis som jag. Men eftersom att jag är så smart ska jag se på reprisen.
Menmen, sista inlägget för idag, måste ju ladda inför orienteringen och allmänlydnaskursen imorgon! 

© ehw

bum

Jag säger ibland att min hund Ludde är min bästa kompis.
Och det är just för att han är hund. För jag tycker att människor kan vara så jävla dumma i huvudet ibland, det tror jag nog att alla tycker. Men ibland får jag verkligen nog och tänker efter och undrar hur jag kan stå ut med folk, ska inte nämna några namn, vore nog inte så passande.

Men skit i det, nu sitter jag och gör typ ingenting. Ska se på ett TV-program som börjar 00.20, så måste fördriva tiden på nåt sätt..
Jaja, jag kan väl lägga upp en låt eller nåt på bloggen.

© ehw

rubrik

jag är orolig för dig, men samtidigt så tycker jag att du är sjukt jobbig ibland och jag känner mig så jävla mycket som en extra-kompis. Du är min vän och innerst inne bryr jag mig om dig, det vet jag, men ibland så orkar jag seriöst inte med dig, även fast jag vet hur egentligen är..

© ehw


RSS 2.0